> Overzicht
> Service aan huis
> Onderhoud en Reparaties
> Kosten
> Afsraak maken


> SERVICE AAN HUIS
Sinds 2010 biedt Hans Rijkers tweewielers een mobiele fietsenmaker service. Op afspraak komt de fietsenmaker naar u toe! Geen gesjouw met uw fiets naar de fietsenmaker toe, en de kans op beschadiging van uw auto met het vervoeren van uw fiets is ook uitgesloten. Uw fiets wordt direct onderhouden en/of gerepareerd. U kunt er desgewenst op wachten. Mocht uw fiets onverhoopt niet ter plaatse gerepareerd kunnen worden, kan Hans Rijkers tweewielers uw fiets meenemen naar de werkplaats in Zijtaart. Waarna de fiets zonder verdere voorrijkosten weer terug gebracht wordt. De mobiele werkplaats is van alle gemakken voorzien. Het enige wat Hans Rijkers van u nodig heeft is een stopcontact. Daarnaast staat de mobiele werkplaats van Hans Rijkers tweewielers binnenkort een vaste halve dag in de week op locatie in Veghel. Meer informatie daar over volgt binnenkort.

Naar boven

> ONDERHOUD EN REPARATIES
Welke werkzaamheden kunt u verwachten bij een (jaarlijkse) onderhoud beurt?

*Er word gecontroleerd en zo nodig verwijderd van speling op de volgende onderdelen:
-voorwiel
-achterwiel
-trapas
-cranken
-balhoofd

*het opnieuw aanspannen van de volgende onderdelen:
-remkabels
-versnellingskabels
-spaken
-bouten en moeren

*ook word uw fiets op veiligheid gecontroleerd:
-verlichting
-pedaal reflectie
-band/spaak reflectie
-achter reflectie

*verder worden alle beweegbare delen opnieuw geolied of ingevet. en alle kapotte of versleten onderdelen vervangen.
Naar boven


> KOSTEN
Voor onderhoud en reparatie geldt een tarief van €0,60 per minuut. (€36,00 per uur) dus niet duurder dan een reguliere fietsen maker. Daarbij komt ook nog dat er binnen een straal van 15 km geen voorrijkosten in rekening worden gebracht. Vanaf 15 km worden de voorrijkosten in overleg met u besproken (onafhankelijk van het aantal kilometers) !!in geval van onderhoud beurten van meerdere fietsen tegelijk maken we graag een scherpe prijsafspraak !!

Naar boven

> AFSPRAAK MAKEN
Omdat Hans Rijkers zowel een werkplaats aan huis heeft, én een mobiele service aan biedt kan hij alleen op afspraak werken. Dus neem contact op met Hans Rijkers om een afspraak te maken..
Naar boven


HANS RIJKERS