> Overzicht
> Wie is Hans Rijkers?
> Ervaring
> Reparaties
> Afsraak maken


> WIE IS HANS RIJKERS?
Hans Rijkers werd in 1967 in Veghel geboren, en groeide in Keldonk op. Al snel ontwikkelde hij zich tot een jongetje met de nodige interesse in techniek. Hij was dan ook altijd wel ergens aan het knutselen. De keus om naar de LTS in Veghel een technische opleiding te aan volgen was dan ook een logisch gevolg daar van. Echter koos hij daar voor de timmermans opleiding. Maar doordat hij elke dag op de fiets naar Veghel moest, en nogal vaak zijn fiets stuk reed, werd hij gedwongen om vrij regelmatig naar de fietsenmaker in Keldonk te gaan. Al snel was hij daar elke dag bezig, en was hij meer daar dan thuis.

Naar boven

> ERVARING
Dus vanaf 13 jarige leeftijd werkte Hans Rijkers in de avonduren hobbymatig bij een fietsenmaker in Keldonk. Daar ontstond zijn passie voor fietsen. Omdat dat zo goed beviel ging Hans Rijkers scholing en cursussen volgen, en nam na een paar jaar het stokje over van de Keldonkse fietsenmaker die met zijn actieviteiten stopte. Waarna Hans Rijkers in 1990 zijn eigen fietsen zaak aan de Keslaerstraat in Zijtaart begon. Na daar te veel te zijn gegroeid, kwam de nieuwe winkel in 2000 aan de Ceciliastraat in Zijtaart. Daar kwam door privé omstandigheden een eind aan in 2007, waarna Hans Rijkers zijn werkzaamheden voortzette op het huidige adres in de pastoor Clerxcstraat 5c in Zijtaart. Met de nadruk op reparatie en onderhoud. Gewoon omdat dat Hans het beste lag. In 2010 breidde Hans Rijkers tweewielers zijn bezigheden uit met een mobiele fietsenmaker service.
Naar boven


> REPARATIES
Het mag dus wel duidelijk zijn dat zijn ervaring de basis legt voor een goed en betrouwbaar onderhoud van uw fiets. Uiteraard worden reparaties ook uiterst vakkundig met de beste onderdelen verzorgd. En dit alles voor een betaalbare prijs. Naast het onderhoud en de reparaties kan Hans Rijkers ook nieuwe en gebruikte fietsen leveren van vrijwel alle kwaliteits merken. Door de nodige contacten opgebouwd te hebben door de jaren heen, kan hij dit voor een scherpe en concurerende prijs voor u verzorgen.

Naar boven

> AFSPRAAK MAKEN
Omdat Hans Rijkers zowel een werkplaats aan huis heeft, én een mobiele service aan biedt kan hij alleen op afspraak werken. Dus neem contact op met Hans Rijkers om een afspraak te maken..
Naar boven


HANS RIJKERS